Afstuderen 2010 - 2011 - Reisverslag uit Delfzijl, Nederland van Désiré Dijkhuizen - WaarBenJij.nu Afstuderen 2010 - 2011 - Reisverslag uit Delfzijl, Nederland van Désiré Dijkhuizen - WaarBenJij.nu

Afstuderen 2010 - 2011

Door: Désiré

Blijf op de hoogte en volg Désiré

18 Mei 2010 | Nederland, Delfzijl

Hallloooo,

Hier komt weer een nieuw verhaaltje met als doel juliie te informeren over mijn aankomende reis naar Nieuw - Zeeland. Het is voor mij altijd een droom geweest om dit land te kunnen bezoeken en dat het zoo snel al gaat gebeuren is natuurlijk schitterend. Daarom heb ik er natuurlijk ook al heeeeeeel veel zin in! Wat ik er ga doen is als volgt. Ik ga 7 maanden stage lopen bij een inbound tour operator "Magnetic South" (www.magneticsouth.co.nz) in Auckland. Dit bedrijf houdt zich bezig met de samenstelling van reizen voor reizigers die vanuit de rest van de wereld komen, zoals Europe. De functie die ik zal gaan vertolken is van Junior Travel Consultent. Ik moet zeggen dat ik het wel superrr spannend vind, omdat dit nog verder weg is dan voorheen, maarre vooral omdat dit werken word op een hoger niveau dan ik voorheen gewend ben. Bedoel animeren van kids kan iedereen en het werken op een receptie gaat iedereen ook nog wel goed af zoals ik het heb gedaan op het Hooge Holt, maarre hier gaat het om de samenstelling van de reis. Echt superrrr leuk:D! Dan zie ik deze kant ook nog is.

Het is de bedoeling dat ik met SDU (student down under) ga reizen. Dat betekent dat dit bedrijf mijn accommodatie gaat regelen en daarbij mij ophaalt van de airport en activiteiten daarbuiten organiseert waaraan je mee kan doen:D! Dit geeft je een gevoel dat alles straks super goed geregeld word:D! Ik kijk er al super naar uit. Ben druk bezig met alles aan het regelen. Ik laat jullie terzijnertijd wel weten hoe mijn voorbereidingen verloopt.

Voor nu zeg ik weer tot de volgende keer!

Veel liefs,

Dees

• 18 Mei 2010 - 11:57

Rianne:

nog verder weg:S:S:S en vooral nog langer weg:S:S:S whaha in ieder geval veel plezier

• 25 Mei 2010 - 12:59

Mam:

Nou moet je dus weer een ander dialect leren....
    Wat gaat de tijd toch snel ...zo ben je hier en dan ben je toch maar weer 8 maanden uit huis / geen Kerst samen en andere feestdagen / maar toch ik vind het toch maar knap van jou dat je dit weer gaat doen...ik ben trots op joui. Natuurlijk gaan we jou ontzettend weer missen.

• 03 September 2010 - 10:05

Eline:

He Dees! Was je reis goed gegaan? Ben benieuwd naar je eerste reisverslag ;)

Als je me ergens nodig voor hebt of iets, je kan me morgen zeker bellen (mobiel nummer staat op mijn waarbenjij.nu) maar ik ga zondag naar Sydney dus! Maar als je me morgen nodig hebt echt doen! :) Welke verdieping zit je en welke kamer enzo? Je hebt een telefoon, daar staat een nummer op (vier cijferig) wat is het ? :D Mijne is 9138! Kun je mij altijd intern bellen! ;)

Liefs!