Nog 3 dagen!!!! - Reisverslag uit Leeuwarden, Nederland van Désiré Dijkhuizen - WaarBenJij.nu Nog 3 dagen!!!! - Reisverslag uit Leeuwarden, Nederland van Désiré Dijkhuizen - WaarBenJij.nu

Nog 3 dagen!!!!

Door: Désiré

Blijf op de hoogte en volg Désiré

16 Februari 2010 | Nederland, Leeuwarden

Hallootjes,

Eindelijk maar toch komt de datum van vertrek wel heel dichtbij:D....Nog 3 dagen en dan zal het vliegtuig op vrijdag om 16:45 uur de lucht ingaan. Vervolgens zullen we 2 stops in London & Johannesburg maken om op zaterdag tegen 15:00 uur te arriveren in Port Elizabeth:D! Daarna zal het nog 2 uurtjes zijn met het busje, voordat we defenitief zijn gearriveerd in Port Alfred waar ik 2 maanden zal gaan vertoefen;)

Ik weet inmiddels ook al in wat voor accommodatie ik kom (www.scallywags.co.za) en zal de kamer gaan delen met San & Ilse, dus dat beloofd een gezellige boel:D. De koffer staat inmiddels ook al helemaal klaar voor vertrek. Vind het nog best wel moeilijk om zoon koffer in te pakken, want 20 kilo is toch wel heel weinig. Na 10x die koffer weer in en uitgepakt te hebben zit tie nu ongeveer op die 20 kilo, dus hopelijk geen kosten voor overbagage vrijdag:P!

Via deze weg wens ik iedereen heel veel leesplezier!!;) De eerst volgende zal vanuit Zuid Afrika zijn. Ik zeg tot over een dikke 2 maanden:D:D!

Veel liefs,

Dees

• 16 Februari 2010 - 10:46

Bianca:

20 kilo is nog minder als je 5 maaaanden weg gaat! hahahaha...
    Maar geloof me.. het valt best mee als je er bent:p... Ik mis alleen maar mn schoenen!
    Heeel veel sterkte met je roommates;) Ilse kan erg vervelend zijn:p (grapje)
    Geniet ervan:D hhaha

• 16 Februari 2010 - 11:19

Oom Peter:

Hatatta Mutatta (of zoiets)

Ja, nog een paar dagen
    en dan ga je het grote avontuur tegemoet.heb je
    alles in de koffer wat je nodig hebt zoals
    reiswekker,oordopjes,bruno,sjoelbak,kraaltjes,spiegeltjes etc.
    denk eraan om links het verkeer in de gaten te houden want ze rijden links.denk aan je spullen en zoals ook weer hier in het oosten zeggen: doe geen dingen die wij ook niet zullen doen.toch spannend om deze reis te ondernemen
    (zal je wel een heeeeeeeeeeeeeeel klein beetje missen, oma ook!!)
    hoop dat je daar je ei kwijt kunt en goed je werk kunt doen met ook de anderen.Snuif ook een beetje cultuur en geschiedenis op en als je Mandela tegenkomt doe hem de groeten uit het OOsten.geniet ervan want het is voorbij voordat je het weet. mocht je het even niet meer zien ziiten schaam je dan niet om te bellen!!
    tot slot hoop ik dat je weer goed bepakt en bezakt terugkomt en kunt vertellen hoe het daar toegaat want het is toch een heel ander continent dan wat we hier hebben
    Desire, tot slot namens mij en oma wens ik jouw een reis toe die je kijk op de wereld goed doet en dat je levenservaring opdoet die je kan helpen in je verdere ontwikkeling.
    Tot snel en we zien elkaar weer in Mei als het hopelijk beter weer is.
    Groetjes!!!!! en een dikke knuffel van mij en oma.

Oh ja, denk je ook nog aan mijn kleine soveniertje. (grapje, of toch niet!)

• 16 Februari 2010 - 18:18

Brigitte:

Dat tijd gaat zeker snel, over 3 dagen al naar zuid-afrika. Dat wordt dus geen afscheid feestje meer ;) In ieder geval heel veel plezier in za. En doe voorzichtig aan!

Liefs Hinry & Brigitte

• 18 Februari 2010 - 12:10

Femke:

Hoi Dees,

Ik zie dat je weer op avontuur gaat. Super joh!

Heel veel plezier en succes!

groetjes,
    Femke

• 19 Februari 2010 - 09:38

Stefan:

Heel veel plezier in Zuid-Afrika!
    Geweldige ervaring!

En voor vandaag een veilige vlucht!

Liefs

• 19 Februari 2010 - 12:28

Rianne:

yo Dees

Hoe staat het daar in de trein en vliegveld wordt straks wel ff lang wachten in London. Naja hoop dat je een goede vlucht hebt en dat je de alpjes nu wel ziet;)Ik vond het erg gezellig gisteravond en heel erg bedankt voor je mooie cadeau'tje kan ik vrijdag s'avonds dan daar mee samen tv kijken:S:P Hoop dat je veel dingen daar ziet/beleeft Maar dat komt vast wel goed. Groetjes daaro

ciao